Videos

A SavingFood által készített 10 motivációs videó segítségével fel lehet hívni a figyelmet az élelmiszerpazarlás kihívásaira, tájékoztatni lehet a polgárokat az élelmiszerhulladék megelőzésének lehetőségeiről, és be lehet vonni az érintetteket, hogy ők is részesei legyenek a megoldásnak.

Élelmiszerpazarlással kapcsolatos előadások

Tekintse meg ezt a kifejezetten gyermekek számára készített videót, mely segíti őket az élelmiszerpazarlás problémájának megértésében és a környezetért és társadalmilag felelős magatartás kialakításában.

Figyelemfelhívás, az üzenet továbbadása, a szülők és gyerekek tudatosságának növelése, változtatás! Csatlakozzon a forradalomhoz! Kezdje el az élelmiszermentést a SavingFood-dal most!

Az élelmiszerpazarlás kihívásai

Aggasztja az #élelmiszerpazarlás (#foodwaste)? Szeretne többet meg tudni a témáról? Ez esetben mindenképp nézze meg „Az élelmiszerpazarlás kihívásai” című videónkat! Ahhoz, hogy megpróbáljuk megoldani a problémát, kulcsfontosságú, hogy az emberek megértsék a helyzetet és tudatosabbá váljanak az élelmiszerpazarlással kapcsolatban – mert ez súlyos hatással van a gazdaságra, a környezetünkre és a társadalomra.

Másodszüret

Mi az a „Másodszüret”? A SavingFood speciális betakarítási akciókat szervez! Nézze meg ezt a videót, hogy jobban megértse a termőföldeken keletkező élelmiszerveszteség és -hulladék globális szintű problémáját!

  • Ön termelő? Szuper! Ez a videó segíteni fog, hogy a SavingFood felületén keresztül megmentse az az Ön által termelt felesleget.
  • Önkéntes szeretne lenni, aki közösségünk tagjaként segít az élelmiszermentésben? Töltsön el egy hangulatos napot a földeken! Tudj onmeg többet!
  • Egy segélyszervezet tagja vagy és a felajánlások iránt érdeklődik? Tudja meg, hogyan juthat adományokhoz és hogyan segíthet nekünk!

A SavingFood által nyújtott lehetőségek

Oldjuk meg együtt az élelmiszerpazarlás problémáját! Legyen részese Ön is egy társadalmilag és környezeti szempontból felelős megoldásnak és segítsünk együtt a rászorulókon!

Élelmiszert szeretne felajánlani? Egy segélyszervezet tagja? Önkéntes szeretne lenni? Nézze végig ezt a videót és megtudhatja, hogyan lehet aktív részese az élelmiszermentő és újraelosztó tevékenységnek!

A videó célja, hogy áttekintést nyújtson és ellásson minden szükséges információval a SavingFood projekttel kapcsolatban, valamint kiemelje a felület biztosította lehetőségeket!

A SavingFood közvetlen módszere

Ne dobja ki a megmaradt ételt! Nézze meg, hogyan segíthetné már ma az élelmiszerpazarlás megakadályozását!

A SavingFood egy gyakorlatias modell megvalósítását teszi lehetővé, mely minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás számára megfelelő megoldást nyújt, cégmérettől és a felajánlásra szánt felesleges élelmiszer mennyiségétől függetlenül, és lefedi az összes élelmiszerfajtát az ellátási lánc teljes spektrumán (előállítás, feldolgozás, elosztás). Egyszerű és hatékony megoldást nyújt azon élelmiszerrel foglalkozó vállalkozások számára, amelyek megmaradt termékeiket felajánlanák a rászorulók javára. Ez a videó a fentieket foglalja össze.

Termelői piacok

Hogyan tudnak visszaadni a termelők a közösségnek, amely otthont ad a termelők piacának?

Ön termelő? Rendszeresen jár termelői piacra és szeretné felajánlani megmaradt terméseit? Tekintse meg, hogyan tud segíteni nekünk a friss gyümölcsök és zöldségek összegyűjtésében és felajánlásában a rászorulók javára, akiknek másképp kis vagy épp semmilyen esélye nem lenne arra, hogy hozzájussanak ezekhez a magas tápanyagtartalmú élelmiszerekhez. Nem szükséges semmiféle megállapodást kötnie. Csak segítő kezekre van szükségünk: hogy önkénteseink összegyűjthessék a megmaradt élelmiszereket a termelők standjairól. Egy támogatást váró szervezet tagja? Ön is segítheti élelmiszer-összegyűjtő törekvéseinket.

SavingFood Nagykövet

Szeretnénk, ha csatlakozna Ön is a SavingFood közösségéhez.

Mit szólna hozzá, ha Ön lenne a SavingFood Nagykövete a szomszédságában? Mit is jelent ez? A szerepkör egy aktív polgárt kíván, akinek elsődleges feladata a környéken élők cselekvésre buzdítása és különböző csoportok elkötelezése az élelmiszermentés és -újraelosztás ügye mellett a SavingFood felületén keresztül. Ezáltal aktívan hozzájárulhat az élelmiszerhulladék csökkentéséhez és az élelmiszerek újraelosztásának elősegítéséhez a társadalom nehéz sorsú csoportjai számára.

Használja arra az oldalt, hogy élelmiszert ment

A termések „földektől a fazékig” tartó útja során végig ügyeljen arra, hogy a fogyasztásra alkalmas, magas tápanyagtartalmú élelmiszerek ne kerüljenek a szemétbe! Mentse meg és ajánlja fel a SavingFood oldalán keresztül a társadalom nehéz sorsú csoportjai javára.

A SavingFood egy gyakorlatias modell megvalósítását teszi lehetővé, mely minden élelmiszertermelő és élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás számára megfelelő megoldást nyújt, cégmérettől és a felajánlásra szánt felesleges élelmiszer mennyiségétől függetlenül, és lefedi az összes élelmiszerfajtát az ellátási lánc teljes spektrumán (termelés, előállítás, feldolgozás, elosztás, szolgáltatások). Egyszerű és hatékony megoldást nyújt azon élelmiszerrel foglalkozó vállalkozások számára, amelyek megmaradt termékeiket felajánlanák a rászorulók javára. Ez a videó a fentieket foglalja össze.

Motiváció a vállalkozások számára

Fontos az Ön vállalkozása számára a társadalmi felelősségvállalás?

Azzal, hogy vállalkozása csatlakozik a SavingFood-hoz, hozzájárul az élelmiszerpazarlás csökkentéséhez, amely komoly kihívást jelent és súlyos hatással van mind a gazdaságra, a társadalomra és környezetünkre. Kapcsolódj on be Ön is a közösségi törekvésekbe, melynek célja a paradigmaváltás az élelmiszerpazarlás terén.

Nézze végig ezt a videót, és ismerkedjen meg az összes nyomós érvvel, ami a SavingFood mellett szól. A gazdaságra és a társadalomra gyakorolt pozitív hatás által a SavingFood lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy aktívan hozzájáruljanak a társadalmilag és környezeti szempontból felelős megoldáshoz az élelmiszerpazarlás terén, miközben a SavingFood eseményei által növelni tudják alkalmazottaik cég iránti elköteleződését, és segíteni tudjanak az élelmiszergondokkal küszködő embereken.

Társadalmi segélyező szervezetek

Olyan támogatható szervezetnek a tagja, amely a társadalom kevésbé szerencsés csoportjait segíti? Szeretne részt venni a felesleges élelmiszer megmentésében és újraelosztásában? Szuper! Segélyszervezetként lehetősége van növelni az adományként kapott élelmiszerek mennyiségét, illetve az adományozók és az élelmiszertípusok számát. Így tudja biztosítani az élelmet az Önök által támogatott embereknek, akiknek másképp kis vagy épp semmilyen esélye nem lenne erre.